Nyheter från PWS

Blok2: Flexibel och Pålitlig Avfallshantering

28.02.2024

 

Med imponerande flexibilitet och platsbesparande design är Blok2 det smarta valet för att revolutionera din avfallshantering. De modulära Blok2-behållarna kan placeras både på mark eller delvis nedgrävda, och anpassas enkelt för att matcha dina specifika krav.

Upptäck hur Finncont® Blok2 kan optimera din avfallshantering:

  • Flexibilitet för varierande behov:

Blok2 är utformat för att anpassas efter dina specifika krav. Varje modul kan delas in i 1–6 fraktioner, vilket möjliggör insamling av olika avfallstyper på minimal yta.

  • Robust konstruktion för pålitlig prestanda:

Blok2 kännetecknas av tekniska egenskaper av högsta kvalitet, vilket ger en långvarig och pålitlig avfallshantering. Detta gör Blok2 till en idealisk lösning för fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar med omfattande avfallsmängder.

  • Hög säkerhetsstandard för trygghet:

Godkänd enligt Standard EN 13071, Blok2 lever upp till höga säkerhetskrav, vilket är avgörande för att säkerställa en trygg och säker avfallshantering.

  • Hygienisk design:

Den hygieniska designen minimerar direktkontakt med avfallet vid tömning av bio-behållaren och förhindrar effektivt skadedjur från att tränga in.

  • Kostnadseffektivitet och hållbarhet:

Blok2 är modulärt och anpassningsbart efter förändrade sorteringskrav eller avfallsvolymer, vilket ger en kostnadseffektiv lösning. Behållaren är dessutom 100 % återvinningsbar.

 

Välj Blok2 för att optimera din avfallshantering och skapa en smidigare och mer hållbar miljö för era fastigheter. Kontakta oss för att diskutera de bästa alternativen för just dina behov!

Mer information och teknisk data om Blok2